Sisäinen psyykkinen saastuminen! Olemme aina kuulleet saastumisesta ilmakehässä. Se pilaa ympäristön. Koska saastuminen tuhoaa luonnon kauneuden ja saastuttaa kaiken, joka vaikuttaa jokaisen aineen ympäristöön.

Samoin erilainen saastuminen, jolla on monia samankaltaisuuksia, tuhoaa kaiken meidän sisällä. Aivan kuten saastuminen pilaa ympäristöä, sisäinen psyykkinen saastuminen tuhoaa sielumme sisältä. Samalla tavalla, miten saastuminen lisääntyy puiden ja kasvien puutteen vuoksi ympäristössä ja vahingoittaa luontoa.

Samoin sisäinen psyykkinen saastuminen alkaa vähentää uskoamme Jumalaan. Ja jos negatiiviset voimat alkavat hallita meitä, sisäinen psyykkinen pilaantuminen alkaa haudata sielumme ulkoisen pilaantumisen kanssa luonnon kanssa. Positiivisuuden, hengellisyyden ja Jumalan uskon puuttuessa negatiivinen energia alkaa hallitsemaan kehossamme, ja se ei ole hyväksi kenellekään. On erittäin tärkeää käsitellä tätä ongelmaa, koska jos tätä ongelmaa pidetään pienenä ongelmana ja jätetään huomiotta, meidän on vaikeaa tulla esille. Koska elämässä ei ole mitään vaikeuksia, jos negatiivista energiaa on olemassa, on sellaisia ​​vaikeuksia, joita on lähes mahdotonta käsitellä. Negatiiviset voimat alkavat vähitellen poistaa henkisyyden ja Jumalan vaikutuksen elämästämme. Ja kaikki tapahtuu niin nopeasti, että emme edes tiedä, milloin elämäämme katoaa jonnekin negatiivisuuden pimeyteen kauaksi positiivisuuden valosta. Siksi on erittäin tärkeää poistaa sisältäsi psyykkinen pilaantuminen ja saada positiivinen valo loistamaan itsessäsi. Tätä varten meidän on sovellettava samaa menetelmää, jolla vähennämme luonnon saastumista.

Kuten me kaikki tiedämme, saastuminen on asia, joka on haitallista meille ulkoisesti ja sisäisesti. Saastuminen pilaa ilman puhtauden ja luonnon kauneuden. Se on pysäytettävä istuttamalla suurin määrä kasveja ja puita. Samoin sisäisen psyykkisen pilaantumisen poistamiseksi meidän on kiinnitettävä huomiota maksimaaliseen hengellisyyteen ja meidän on palveltava Jumalaa ja pitää positiivinen ajattelu vähentääksemme negatiivisten voimien vaikutusta meissä ja meidän on päästävä pois pimeydestä ja negatiivisuudesta ja jälleen palata positiivisen valon loisteeseen, jossa kaikki on hengellistä ilman merkkejä negatiivisista vaikutuksista.

Ja olen vakuuttunut siitä, että samalla tavalla, kun vähennämme luonnon saastumisen tasoa, samalla tavalla, jos lisäämme huomiomme henkisyyttä kohtaan, positiivisen energian viestintä meissä on nopeampaa ja samalla aaltopituudella, sekä poistaa itsellemme negatiiviset vaikutukset. Selvitä siis, onko sinussa psyykkistä saastumista ja poista se laajalla hengellisyydellä, Jumalan rukoilemisella ja positiivisella ajattelulla, ja näin onnistut pian, koska mikään ei ole vaikea saavuttaa, jos päätät kerran saavuttaa sen.