Luonto on sana, joka sisältää monia asioita. Kaikki on tämän sanan sisällä, sillä ihminen on siinä, eläimet ovat sen sisällä, puut, kasvit ja eläimet ovat siinä sanassa. Luonto on Jumalan suurin lahja meille. Luonnossa on niin paljon elementtejä, joista elämämme on riippuvainen, kuten viljan hedelmät, vihannekset, yrtit jne. Näiden elementtien puuttuminen vaikuttaa valtavasti elämäämme. Elämämme on luonnosta. Tai ajatellaan, että elämämme on täynnä onnea luonnon takia. Aivan kuten puhtaalla ja terveellä ruumiilla on puhdas sielu. Samalla tavoin ihmiskunnan onnellisuus voi olla iloista puhtaassa ja terveessä luonnossa. Tiedättekö, että luonnossa on psyykkisiä voimia, joita tasapainotamme toimimme ja tapojemme kanssa?

Tiedän, että se on hyvin yllättävä ja hämmentävä tosiasia, mutta kun kerron teille sen takana olevan totuuden, sinäkin alat uskomaan, että luonnossa on olemassa kirjaimellisesti psyykkisiä voimia, ja toimemme ja tapamme ovat niitä, jotka tasapainottavat sitä. Yksinkertaisesti voidaan sanoa, että luonnon psyykkinen tasapaino riippuu meistä. Aivan kuten puhdas sielu asuu puhtaassa ruumiissa, samalla tavalla positiivinen ympäristö ja puhdas luonto levittävät sen positiivisuutta.

Kuten me kaikki tiedämme, että jos pidämme kotimme puhtaina, Jumala asuu talossamme, ja samalla tavalla, jos luonto on siisti ja puhdas, ilmapiiri on puhdas, positiivinen energia välittyy luontoomme ja ympäristöömme, Enkelit asuvat siinä puhtaassa luonnossa. Koska me kaikki tiedämme, että enkeleitä pidetään Jumalan postimiehinä, ja enkelit asuvat paikassa, jossa on positiivisuutta, niin positiivisuuden vuoksi meidän on pidettävä ympäristömme puhtaana. Tällä tavoin positiivinen energia lähetetään meille ja Jumala on tyytyväinen meihin, niin että elämäämme ei tule vaikeuksia, ja kaikenlaisia ​​pahoja voimia, kuten pahoja sieluja, paholaisia ​​ja negatiivista energiaa, vaan se pysyy meistä pois, mikä lisää onneasi kaikin mahdollisin tavoin.
Tätä varten meidän on ensin muutettava itseämme, muutettava tottumuksiamme, meidän on pysäytettävä itsemme levittämästä likaa kaikkialle. Ja meidän pitäisi pitää ilmapiiri ja luonto mahdollisimman puhtaina. Meidän on oltava motivoituneita, ja meidän pitää kannustaa muita tekemään samoin. Koska ponnistelumme voi tuoda meille suuren tuloksen siistinä, puhtaana ympäristönä ja luonnosta tulee onnellinen.
Joten rohkaise itseäsi, saat motivaatiota ja aloitat muutoksen, koska kun aloitat kerran, asiat varmasti muuttuvat.

www.apgcc.com