Me kaikki tiedämme, että puhtaus on positiivisuuden symboli ja positiivisuus on jumalallisten voimien symboli. Aivan kuten puhtaus luonnossa säilyttää ilmapiirin positiivisen energian, joka johtaa jumalalliseen armoon, samalla tavalla, jos ympäristössä ei ole puhtautta ja lika leviää kaikkialla, on se sitten missä tahansa muodossa, se johtaa aina negatiivisuuteen. Sillä on huono vaikutus kaikiin sen ympärillä asuviin ihmisiin,ja heidän elämässään on varmasti vaikeuksia.
Me kaikki tiedämme, että nykypäivänä lika ja saastuminen leviävät ympäri maailmaa, mikä levittää negatiivisuutta joka puolelle, minkä seurauksena huonot voimat häiritsevät kaikkien elämää ja ärsyttävät kaikkia. Monille ihmisille tämä on suuri ongelma, jota on vaikea käsitellä. Olemme havainneet virheemme nykypäivänä; siksi lopetamme sotkun ympärillämme emmekä levitä sitä. Kaikkialla ihmiset koulutetaan pitämään ympäristö puhtaana ja ihmiset hyväksyvät myös nämä asiat, se on erittäin hyvä asia ja viestii positiivisesti jokaisen elämässä ja kaikki ovat onnellisia.

Mutta lika ja pilaantuminen ovat kaksi erilaista asiaa, ja olemme aloittaneet lian käsittelyn, mutta saastuminen, joka on suurin negatiivisuuden lähde, levittää sitä hyvin hitaasti, mikä aiheuttaa tämän ongelman lisääntymisen. Hyvin harvat tietävät, että saastumisen lisääntymisen takia negatiivisuus leviää nopeasti ympäristössämme, koska saastuminen on symboli likaa ja negatiivisia voimia, jotka leviävät hyvin nopeasti ympäristöön.

Me kaikki olemme osa luontoa, ja jos elämme saastuneessa ympäristössä, elämässämme on aina negatiivisuutta, jonka vuoksi meidän on kohdattava monia vaikeuksia, joten on erittäin tärkeää, että yritämme poistaa saastumisen ympäristöstä, ja elämämme voi olla vapaa negatiivisista voimista. Monet ihmiset pyrkivät tähän suuntaan, mutta tapa miten pisarat muodostavat meren, meidän kaikkien on oltava tietoisia saastuttamisen vähentämisestä, koska tietoisuus vähentää saastumista ja lisää positiivisuutta elämääsi, jotta Jumalan ääretön armo pysyy aina meissä.
Jumalan rajoittamaton armo kohdistuu sen henkilön elämään, joka ylläpitää positiivista ajattelua ja pitää ympäristönsä puhtaana ja vähentää saastumista: tämä antaa hänelle positiivisen ajattelun siunauksen.
Positiivinen mieli ajattelee aina kehitystä ja ajattelee yhteiskuntaa, ja sellaisella henkilöllä Jumalan ääretön armo säilyy aina, joten meidän kaikkien pitäisi tulla sellaiseksi, positiiviseksi ajattelijaksi ja varoittaa yhteiskuntaa vähentämään likaa ja vähentämään saastumista, joka puhdistaa ajattelumme ja kannustaa meitä ajattelemaan positiivisesti, mikä antaa Jumalan rajoittamattomat siunaukset meille ikuisesti.

esoteriq.org