Yhteistyökumppaneille – Co-operation

Lumo on lifestyle-lehti, jonka sisältö tukee lukijan elämäntyyliä. Se tarjoaa elämyksiä, tietoa ja mahdollisuuksia kehittää omia taitojaan. Lukijoitamme ovat ammatti- ja harrastajakuvaajat sekä vaikuttavista luontokuvista ja teksteistä muuten nauttivat retkeilijät ja luontoharrastajat. Kauttamme tavoittaa kohdennetun laatutietoisen yleisön niin kotimaassa kuin maailmallakin. Maailmanlaajuisesti Lumo on houkutteleva ja elämyksellinen tietolähde kaikille pohjoisen luonnon kuvaamisesta kiinnostuneille.

Printti ja sähköinen e-Lumo tukevat aidosti toisiaan. Ne suunnitellaan ja luodaan rinnakkain tukemaan toistensa sisältöjä. Tämä tekee Lumosta houkuttelevan foorumin ilmoittajille. Kampanjassa voidaan hyödyntää sekä printtiä että interaktiivista digitaalista markkinointia, tarvittaessa myös kansainväliselle yleisölle. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, kerromme mielihyvin lisää monipuolisista mahdollisuuksistamme.

Olemme avoimia myös erilaisille tempauksille ja tapahtumayhteistyölle. Tällaisia voivat olla esimerkiksi lukijamatkat, workshopit, messuyhteistyö tai tapahtumien järjestäminen. Voit olla yhteydessä kehen tahansa meistä:

raisa.tasanto(at)lumolehti.fi
jukka.palm(at)lumolehti.fi
jussi.leppanen(at)lumolehti.fi

Täältä löydät mediakorttimme!


You can supplement e-advertisements with separate digital material and gain lots of additional value.
Ask about our annual agreements!

We are interested in various ways of co-operation, for example in marketing, events, festivals, workshops, travelling and nature conservation.

Regarding advertisements and co-operation You may contact any of us, the owners of Lumo. We´ll be happy to answer Your questions:

Raisa Tasanto
raisa.tasanto(at)lumomagazine.fi
+358 40 530 9391

Jukka Palm
jukka.palm(at)lumomagazine.fi
+358 44 0161326

Jussi Leppänen
jussi.leppanen(at)lumomagazine.fi
+358 400 601 357

Lumo_Kuvausmatkat