Media

Kysy edullista vuosisopimustamme! Vuosisopimuksella ilmoitusten hinnat puolittuvat kaikissa kokoluokissa. Jotta ilmoitus tulee kaikenlaisilla lukulaitteilla ja kaiken kokoisilla näytöillä huomatuksi ja palvelee sekä ilmoittajaa että lukijaa, kannattaa suosia koko sivun tai puolen sivun kokoa. Toki myös aukeamat tai vaihtoehtoisesti neljäsosasivun ilmoitukset ovat mahdollisia. Ja meillä on aina edullista ilmoittaa, ole yhteydessä!
Koko sivun ilmoituskoko: 225 mm x 297 mm. Puolen sivun ilmoituksen koko: 225 mm x 148,5 mm (vaaka), 112,5 mm x 297 mm (pysty).
Tiedustelut Jukka Palm, jukka.palm(at)gmail.com tai p. 044 0161326.

Lumon ilmestymisaikataulu 2017:

Lumo 13   30.1.

Lumo 14   1.4.

Lumo 15   26.6.

Lumo 16   7.9.

Lumo 17   25.10.

Lumo 18   15.12.

Valmiit aineistot sähköisesti osoitteeseen: ilmoitukset(at)lumolehti.fi.

Lumo ilmestyy kuudesti vuodessa, aina reilusti yli satasivuisena upeana ja koskettavana kokonaisuutena! Sisältömme kestävät aikaa ja useamman lukukerran, emme julkaise kertakäyttölätinää.
Lumo on luonnon monimuotoisuuden (lu mo) kuvalehti, kaikille luonnosta ja valokuvauksesta kiinnostuneille. Ainutlaatuinen kokonaisuus kuvia, jotka on nähtävä, sekä kokemuksia ja näkemyksiä, jotka on kuultava. Teemme kotimaista Lumoa yhteistyössä Suomen ja maailman parhaiden luontokuvaajien kanssa, mutta Lumossa ei valokuvauksen genrejä eikä valokuvaajia lokeroida, vaan luonnosta keskusteluun osallistuvat muutkin kuin perinteiset luontovalokuvaajat.
Lumo vie kuvien taustojen taakse luonnon tarinoiden ja kuvaajien vertaansa vailla olevan omistautumisen pariin. Kokoamme ajankohtaisen ja monipuolisen kattauksen maailmalta intohimolla. Kerromme pohjoisen luonnon kuvaamisesta ja tuomme esille suomalaisia kuvaajia, joiden tietotaito ja työn laatu edustaa maailman huippua. Tällä reseptillä syntyy kiehtova kokonaisuus, jollaista ei löydy mistään muualta. Kuvaamisesta kiinnostuneelle Lumon kuvaajat tarjoavat näkökulmia ja vinkkejä, joiden avulla voi kehittää itseään, mutta valokuvauksen harrastaminen tai kameran omistaminen ei ole edellytys Lumon sisällöistä nauttimiselle.
Lumo astuu aihepiireissä pelotta myös mukavuusalueen ulkopuolelle ja käsittelee vaikeita, epämiellyttäviäkin aiheita ammattitaidolla.
Vahvasti pohjoisen havumetsävyöhykkeen luonnosta ammentava julkaisu, joka samalla käsittelee monipuolisesti koko maailman luontokuvauksen kirjoa veden alta viidakoihin ja vuorten huipuilta aavikoille.
Sähköisen Lumon sivuilla lukija saa kokea myös videoita ja äänitallenteita juttujen rikasteina. Hyperlinkit ohjaavat lukijaa eteenpäin kiinnostavien sivustojen, lisätiedon ja tarjousten äärelle.