Lumo Magazine

Lumo_4_print_e-Lumo_2

Luontoon erikoistunut kuvalehti ilmestyy kuudesti vuodessa!
Lumo on luonnon monimuotoisuuden kuvalehti, kaikille luonnosta ja valokuvauksesta kiinnostuneille. Ainutlaatuinen kokonaisuus kuvia, jotka on nähtävä, sekä kokemuksia ja näkemyksiä, jotka on kuultava. Teemme kotimaista Lumoa yhteistyössä Suomen ja maailman parhaiden luontokuvaajien kanssa, mutta Lumossa ei valokuvauksen genrejä eikä valokuvaajia lokeroida, vaan luonnosta keskusteluun osallistuvat myös muutkin kuin perinteiset luontovalokuvaajat.
Lumo vie kuvien taustojen taakse luonnon tarinoiden ja kuvaajien vertaansa vailla olevan omistautumisen pariin. Kokoamme ajankohtaisen ja monipuolisen kattauksen maailmalta intohimolla. Kerromme pohjoisen luonnon kuvaamisesta ja tuomme esille suomalaisia kuvaajia, joiden tietotaito ja työn laatu edustaa maailman huippua. Lisäksi kokoamme ajankohtaisen ja monipuolisen kattauksen maailmalta. Tällä reseptillä syntyy kiehtova kokonaisuus, jollaista ei löydy mistään muualta. Kuvaamisesta kiinnostuneelle Lumon kuvaajat tarjoavat näkökulmia ja vinkkejä, joiden avulla voi kehittää itseään, mutta valokuvauksen harrastaminen tai kameran omistaminen ei ole mikään edellytys Lumon sisällöstä nauttimiselle.
Lumo astuu aihepiireissä pelotta myös epämukavuusalueen ulkopuolelle ja käsittelee vaikeita ja epämiellyttäviäkin aiheita ammattitaidolla.
Vahvasti pohjoisen havumetsävyöhykkeen luonnosta ammentava julkaisu, joka samalla käsittelee monipuolisesti koko maailman luontokuvauksen kirjoa veden alta viidakoihin ja vuorten huipuilta aavikoille.
Sähköisen Lumon sivuilla lukija saa kokea myös videoita ja äänitallenteita juttujen rikasteina. Hyperlinkit ohjaavat lukijaa eteenpäin kiinnostavien sivustojen, lisätiedon ja tarjousten äärelle.

Lumoja voit ostaa Lumo storesta, joka on avoinna ympäri vuorokauden arkena ja pyhänä!

Lumon ilmestymisaikataulu 2017:

Lumo 13   30.1.

Lumo 14   1.4.

Lumo 15   26.5.

Lumo 16   11.8.

Lumo 17   29.9.

Lumo 18   30.11.


Nature. Stories. Images. Wildlife.
Lumo will be available in English as a digital edition.

Experience demos of English Lumo 1, 2 and 3 free online here!

e-Lumo_eng_covers