Lumo Magazine

     
Luontoon erikoistunut kuvalehti ilmestyy kuudesti vuodessa, aina pitkälle yli satasivuisena!
Lumo on luonnon monimuotoisuuden kuvalehti, kaikille luonnosta ja valokuvauksesta sekä ihmisen ja luonnon suhteesta kiinnostuneille. Ainutlaatuinen kokonaisuus kuvia, jotka on nähtävä, sekä kokemuksia ja näkemyksiä, jotka on kuultava. Lumossa ei valokuvauksen genrejä eikä valokuvaajia lokeroida, vaan luonnosta keskusteluun osallistuvat muutkin kuin perinteiset luontovalokuvaajat.
Lumo vie kuvien taustojen taakse. Kokoamme ajankohtaisen ja monipuolisen kattauksen maailmalta intohimolla. Kerromme pohjoisen luonnon kuvaamisesta ja tuomme esille suomalaisia kuvaajia, joiden tietotaito ja työn laatu edustaa maailman huippua. Tällä reseptillä syntyy kiehtova kokonaisuus, jollaista ei löydy mistään muualta. Kuvaamisesta kiinnostuneelle Lumon kuvaajat tarjoavat näkökulmia ja vinkkejä, joiden avulla voi kehittää itseään, mutta valokuvauksen harrastaminen tai kameran omistaminen ei ole mikään edellytys Lumon sisällöstä nauttimiselle.
Lumo astuu aihepiireissä pelotta myös mukavuusalueen ulkopuolelle ja käsittelee vaikeita ja epämiellyttäviäkin aiheita ammattitaidolla.
Vahvasti pohjoisen havumetsävyöhykkeen luonnosta ammentava julkaisu, joka samalla käsittelee monipuolisesti koko maailman luontokuvauksen kirjoa veden alta viidakoihin ja vuorten huipuilta aavikoille.
Sähköisen Lumon sivuilla lukija saa kokea myös videoita ja äänitallenteita juttujen rikasteina. Hyperlinkit ohjaavat lukijaa eteenpäin kiinnostavien sivustojen, lisätiedon ja tarjousten äärelle.

Lumon voit ostaa ja tilata Lumo storesta, joka on avoinna ympäri vuorokauden arkena ja pyhänä! Irtonumeromme ovat myynnissä myös Issuussa, jossa nautittavana myös maksuttomia sisältöjä.

Lumon ilmestymisaikataulu 2017:

Lumo 13   30.1.

Lumo 14   1.4.

Lumo 15   26.6.

Lumo 16   7.9.

Lumo 17   25.10.

Lumo 18   15.12.


Nature. Stories. Images. Wildlife.
Lumo will be available in English as a digital edition.

Experience demos of English Lumo 1, 2 and 3 free online here!

e-Lumo_eng_covers