Lumo mukana JAS Kamerakaupan luontokuvausviikossa – Nature photo evenings in Turku

hietasisilisko_jukka-palm_1000px

Tällä viikolla luontokuvien ystäviä hemmotellaan Turussa. JAS Kamerakaupassa järjestetään kaikille avoimia maksuttomia kuvaesityksiä perjantaihin saakka. Lumo on mukana joka ilta huipputarjouksien kera! Ohjelmassa on monipuolinen kimara kokeneiden kuvaajien esityksiä, kaksi kunakin iltana. Tilaisuudet alkavat klo 17 tuote-esittelyin ja kuvaesitykset ovat klo 17.30 sekä 19.
Torstaina 20.10. ohjelmassa on Jaakko Ruolan esitys “Kopterikuvaus” klo 17.30 ja Jari Peltomäen “Lintukuvaaja maailmalla” klo 19. Esittelyssä on myös Nikonin uutuuksia klo 10-18.
Perjantaina 21.10. klo 17.30 Lumon toimittaja-valokuvaaja Jukka Palm esitelmöi aiheella “Matelijoiden ja sammakkoeläinten kuvaaminen” ja Baltic Sea Enterprisen hietasisiliskoasiantuntijat Arto Leppänen ja Esa Peltola vierailevat kertomassa uuden liskolajimme hietasisiliskon tuoreet kuulumiset. Klo 19 on vuorossa Sven Forsellin “Örö ja muita Saaristomeren luontokohteita kuvaajan silmin”. Canonin uutuuksia on esittelyssä klo 10-18.
Lue lisää JAS Kamerakaupan sivuilta!


Nature photography evenings in JAS Kamerakauppa in Turku. Lumo is also there! When visiting Turku, remember this place, that is more than just a camera shop.

 

Author: Raisa Tasanto

Share This Post On