Lumo Expedition 2016

Lue reportaasi ensimmäisestä Lumo Expeditionista täältä!

Lue viimeisintä tietoa lumileopardista Lumosta 6, täältä.

Lumo Expedition taustaa:

Olemme suunnitelleet yhteistyökumppanimme Suomen Kuvausmatkat Oy:n kanssa Lumo Expeditionin. Tarkoituksena tarjota ainutlaatuinen vastuullinen matka hyvässä seurassa jonnekin äärimmäisen mielenkiintoiseen kohteeseen tavalla, jolla sinne ei juuri ole pääsyä muuten.
Päädyimme jo matkana uniikkiin ja jännittävään, lumileopardireissuun Himalajan vuoristoon ensi helmikuussa. Mahdollisuus tavata uhanalainen lumileopardi matkan aikana on hyvä, mutta kuvaamista varten täytyy olla onnea; jotta siis löydettäisiin kissa riittävän läheltä hyvien kuvien saamiseksi. Kuvien suhteen matkalla pitää hyväksyä myös se vaihtoehto, että reissun aikana ei onnistuttaisi kuvaamaan itse lumileopardia. Luonto antaa, minkä on antaakseen. Seikkailu ja elämys, matkan kokeminen on asetettava reissun ensisijaisiksi tavoitteiksi. Hyvistä kuvista voi sen lisäksi haaveilla, toivoa.
Vuodet vaihtelevat ja on vaikea sanoa, että tuleeko lumileopardien näkeminen ensi talvena olemaan helpompaa vai vaikeampaa kuin aiempina vuosina. Kuvausmatkojen Jouni Klinga kertoo lumileopardiretkestä lisää Lumossa 5. Myös ajankohtaista tietoa tästä uhanalaisesta kissaeläimestä saadaan lukea Lumoista ennen helmikuun puolessa välissä starttaavaa matkaa. Lumosta lumileopardi-retkelle lähtee WWF:n lumileopardikumminakin oleva toimittaja-valokuvaaja Jukka Palm.
Helmikuun 2016 matka-aikataulu ja hinta on tarkentunut, lue tarkempi matkaohjelma pdf:stä!
Aika: ma 15.2.—pe 26.2.2016
Kesto: 12 pv
Ryhmäkoko: max. 8 henkilöä
Hinta: Kahden hengen majoituksessa 3 980 euroa/hlö

Lataa tästä Expedition-matkaohjelma.

Lumo expedition